RCD Espanyol - EBK G14 | By EBK TB | Facebook

Avery Stumler (@AveryStumler) / Twitter

Ruotsi nappasi naisten jalkapallon MM-kisoissa pronssia – Englanti kaatui  2–1
Ruotsi nappasi naisten jalkapallon MM-kisoissa pronssia – Englanti kaatui 2–1

Jalkapallon MM-karsinnat: Englanti voitti Latvian 20–0 - Jalkapallo -  Ilta-Sanomat
Jalkapallon MM-karsinnat: Englanti voitti Latvian 20–0 - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

FIFAn jalkapallon naisten MM 2019 | Yle Urheilu

Tasa-arvossa riittää yhä petrattavaa, mutta ennen jalkapallo oli naisilta  kielletty – "Vastustajien joukossa oli myös paljon naisia", sanoo tutkija
Tasa-arvossa riittää yhä petrattavaa, mutta ennen jalkapallo oli naisilta kielletty – "Vastustajien joukossa oli myös paljon naisia", sanoo tutkija

Naisten jalkapallossa rikotaan ennätyksiä ympäri maailman, mutta Suomessa  on vielä tekemistä – Kehityspäällikkö myöntää, ettei MM-kisojen  potentiaalia onnistuttu täysin hyödyntämään
Naisten jalkapallossa rikotaan ennätyksiä ympäri maailman, mutta Suomessa on vielä tekemistä – Kehityspäällikkö myöntää, ettei MM-kisojen potentiaalia onnistuttu täysin hyödyntämään

Milla-Maj Majasaari - Wikipedia

Klubien kuulumisia LION Magazine Finland : 3 / 2019

Työ jalkapallon vahvistamiseksi naisten ja tyttöjen lajina etenee

Ranska–USA jalkapallon naisten MM-kisoissa: Luvassa on moraalinen  loppuottelu
Ranska–USA jalkapallon naisten MM-kisoissa: Luvassa on moraalinen loppuottelu

Katso vuoden takaista jalkapallon naisten MM-finaalia: Hollanti haastaa  Yhdysvallat | Yle Urheilu
Katso vuoden takaista jalkapallon naisten MM-finaalia: Hollanti haastaa Yhdysvallat | Yle Urheilu

Jalkapallon naisten EM-kisat: Suomen joukkue ja otteluohjelma - Jalkapallo  - Ilta-Sanomat
Jalkapallon naisten EM-kisat: Suomen joukkue ja otteluohjelma - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

HJK:n naiset voittivat ensimmäisen Suomen mestaruuden 14 vuoteen – Klubin  Jutta Rantala teki hattutempun - Urheilu | HS.fi
HJK:n naiset voittivat ensimmäisen Suomen mestaruuden 14 vuoteen – Klubin Jutta Rantala teki hattutempun - Urheilu | HS.fi

Hurja suosio! Naisten jalkapallon MM-finaali tavoitti yli 1,1 miljoonaa  suomalaista - Jalkapallo - Ilta-Sanomat
Hurja suosio! Naisten jalkapallon MM-finaali tavoitti yli 1,1 miljoonaa suomalaista - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Yle hankki tv-oikeudet jalkapallon naisten MM-turnaukseen 2023 - Jalkapallo  - Ilta-Sanomat
Yle hankki tv-oikeudet jalkapallon naisten MM-turnaukseen 2023 - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Naisten liiga hi-res stock photography and images - Alamy

Lina Lehtovaara – Wikipedia

USA voitti jälleen naisten jalkapallon MM-kultaa – Hollanti taipui  finaalissa 2–0
USA voitti jälleen naisten jalkapallon MM-kultaa – Hollanti taipui finaalissa 2–0

Naisten jalkapallo oli suosionsa huipulla, kun koronavirus iski – nyt  suurseurat kiristävät kukkaronnyörejään, ja asiantuntijat pelkäävät sen  tapahtuvan naisten kustannuksella
Naisten jalkapallo oli suosionsa huipulla, kun koronavirus iski – nyt suurseurat kiristävät kukkaronnyörejään, ja asiantuntijat pelkäävät sen tapahtuvan naisten kustannuksella